peekster

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by peekster


  1. Hi all, 

    When I retrieve a lost part it seems that the image url included in the result points to an image with a different color than the part involved.

    https://rebrickable.com/api/v3/users/<token>/partlists/27086/parts/3297/4/

    {  
    "list_id": 27086,
      "quantity": 80,
      "part": {
        "part_num": "3297",
        "name": "Slope 33° 3 x 4",
        "part_cat_id": 3,
        "part_url": "https://rebrickable.com/parts/3297/slope-33-3-x-4/",
        "part_img_url": "https://m.rebrickable.com/media/parts/elements/329726.jpg",
        "external_ids": {
          "BrickOwl": [
            "431571"
          ]
        }
      },

      "color": {
        "id": 4,
        "name": "Red",
        "rgb": "C91A09",
        "is_trans": false,
        "external_ids": {
          "LEGO": {
            "ext_descrs": [

             [
                "Bright red",
              "BR.RED"
              ],
                .....

    The color for this lost part is Red but when you use the url to pick up the image its black. I also noticed this with other parts and other colors for lost parts.

    Is this by design? should I retrieve the image in a different way if I want the corresponding image? 

    Regards

    Peter


  2. Hi all, 

    When I retrieve a lost part it seems that the image url included in the result points to an image with a different color than the part involved.

    https://rebrickable.com/api/v3/users/<token>/partlists/27086/parts/3297/4/

    { 
    "list_id": 27086,
      "quantity": 80,
      "part": {
        "part_num": "3297",
        "name": "Slope 33° 3 x 4",
        "part_cat_id": 3,
        "part_url": "https://rebrickable.com/parts/3297/slope-33-3-x-4/",
        "part_img_url": "https://m.rebrickable.com/media/parts/elements/329726.jpg",
        "external_ids": {
          "BrickOwl": [
            "431571"
          ]
        }
      },

      "color": {
        "id": 4,
        "name": "Red",
        "rgb": "C91A09",
        "is_trans": false,
        "external_ids": {
          "LEGO": {
            "ext_descrs": [

             [
                "Bright red",
              "BR.RED"
              ],
                .....

    The color for this lost part is Red but when you use the url to pick up the image its black. I also noticed this with other parts and other colors for lost parts.

    Is this by design? should I retrieve the image in a different way if I want the corresponding image? 

    Regards

    Peter

     

     


  3. Hi All,

     

     

    I am using the service "get_user_parts_color_summary" and I would like to show the real color in my UI. 

     

    How would I go about getting the hex color code for a particular color (rb_color_id) ?

     

    In the list on page :http://rebrickable.com/colorsI can see them but in the  "get_colors" API  this is missing.  

    Is there is different way to retrieve them or should I make my own mapping file based on the list on the website?

     

     

    Kind regards

     

    Peter


  4. Hi All,

     

     

    In the documentation of the get_user_set service I get the impression that it might be possible to pass the setlist id to only retrieve the count for a particular set in that list. 

     

    >>Use this service to get a single set saved in the specified user's My Sets list. If they don't have the set, it will return a quantity of 0

     
    What I am trying to achieve is to get the count from one set in one list.  If I now pass in the set id I can a count covering all my lists.
     
    Is this possible?
     
    Thanks
     
    Peter