guimel

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. If you enter 911612 in the search box you get "No search results found for query '911612'". Yet, the set is listed under SW911612 (found it thanks to brickset ironically). So, I guess there's two issues: The search should have returned a result The set number should be plain 911612. At least that's how it's written on the foil pack.
  2. Double post. Please ignore (and how do you delete a post?)
  3. I was trying to add 891616-1 via submit a set, but couldn't as the minifigure does not appear to be catalogued on rebrickable. I'm not sure how to go about it.
  4. I've got two lost part inventories that include part numbers that are no longer valid (hips 970c88, 970c86, 970c10) and show as 'part error'. I've added the correct part number that has replaced them but I'm unable to remove the incorrect parts themselve. When I click on the 'Delete Part' or 'Save Changes' buttons nothing happens and the part detail popup is not closed. OS: windows 7 64bit Browser: tested in Firefox, Chrome, Internet explorer 11
  5. I've just encountered the same problem when trying to retrieve my lost part list: <br /> <b>Warning</b>: SimpleXMLElement::addChild(): unterminated entity reference Black Facial Hair Print [Blocked Open Stud] in <b>/usr/share/nginx/rebrickable/classes/helpers.php</b> on line <b>13</b> <br /> <br /> <b>Warning</b>: SimpleXMLElement::addChild(): unterminated entity reference 2/3 Pane Twisted Bar with Rounded Top in <b>/usr/share/nginx/rebrickable/classes/helpers.php</b> on line <b>13</b> <br />