• 0
BUWHITE

Error message using build tab

Question

New issue that has shown up is when I use the build option and change the "number of parts" option to anything above 400 the error 504 code comes up. Any clue how to combat this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's something I'm continuously working on. The v3 site is way more resource intensive than the old one and the hardware struggles during peak times. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So I have cleared the internet cache and refreshed the browser....think there an issue to using safari with a mac?

 

Image of the error attached....I don't know what the header means but I don't get it if I use 350 parts or less.

Screen Shot 2017-03-16 at 12.56.52 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Don't know if this helps but it only seems to happen when I have "Any Theme" chosen...it doesn't happen when I choose a specific theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The 504 error happens when there are many large requests for server use at the same time.  It's basically a 'timed-out' because the task was too large to complete in the amount of time the server could allot to it.  Limiting the request by narrowing the theme is a good way to get the server to complete the task.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now