dkurok

404 when trying to delete a set from a custom list

Recommended Posts

I try to delete a set from a custom list (my list is named "Sets I like to have"). I push the "Edit"-button and then I try "Delete"-button (see capture1.jpg) .

The dialog stays open and a toast-message is shown with "Error 404: Not found" (see capture2.jpg).

I can repeat clicking the Delete-button and it generates the error-message/notification again and again.

Closing the dialog leaves the set as it is.

Setting quantity to 0 (workaround for deletion) is not allowed.

Can you help with that?

 

regards

Dietmar

Capture1.JPG

Capture2.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a persistent bug!  Now I have set 8043-1 stuck in a list too.  Our workaround until @Nathan can look at it again, is to create a temporary list (name it Pending Deletion) and move the set there.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
On August 9, 2017 at 4:22 AM, thea said:

This is a persistent bug!  Now I have set 8043-1 stuck in a list too.  Our workaround until @Nathan can look at it again, is to create a temporary list (name it Pending Deletion) and move the set there.  

 

8 hours ago, Nathan said:

Pretty sure I fixed this one a while ago... can you confirm?

@Nathan I have Set 8043 in this custom list  and I just tried to delete it.  It still gives a 404 error.  You did fix it once, but then it came back while you were on holiday.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, thea said:

 

@Nathan I have Set 8043 in this custom list  and I just tried to delete it.  It still gives a 404 error.  You did fix it once, but then it came back while you were on holiday.

Ok... fixed it again. Not sure what happened there. However, slightly unrelated question - how did you get a quantity=0 set in that list???

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Nathan said:

Ok... fixed it again. Not sure what happened there. However, slightly unrelated question - how did you get a quantity=0 set in that list???

Maybe that was is the problem.  I moved 8043 from another list into that list when I couldn't delete it.  

And Sorry! :obut I just tried to delete it and got the 404 error still.  My bedtime now, so I'll check back later.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, thea said:

Maybe that was is the problem.  I moved 8043 from another list into that list when I couldn't delete it.  

And Sorry! :obut I just tried to delete it and got the 404 error still.  My bedtime now, so I'll check back later.

Feeling stupid... really fixed this time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On October 11, 2017 at 6:19 AM, Nathan said:

Feeling stupid... really fixed this time.

Yes! I deleted the set, but kept the list because of the link in my post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now