• 0
JElliott4x4

Ordering Parts

Question

I have chosen a MOC that I would like to build.  I have 0 parts.  I have all the sources of parts listed in the MOC with the various prices.  I have clicked on "Add to cart" on the top 6 sources and each time, I get "Failed to add items to cart Invalid Parameters".  I have done searches in the forum on this error message and get no results.  Or the the results are so many pages into the past that I have not been able to view them.  If I need to learn to browse the forum better, let me know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It appears that the browser is at fault.  I installed Google Chrome and was able to do all the things that I could not from Internet Explorer.  I have been old school, was quite familiar with Iexplorer  and had not wanted to change.  Well, the change isn't too hard.  I can run iexplorer when I want to.

Issue resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 11/20/2018 at 7:21 AM, JElliott4x4 said:

It appears that the browser is at fault.  I installed Google Chrome and was able to do all the things that I could not from Internet Explorer.  I have been old school, was quite familiar with Iexplorer  and had not wanted to change.  Well, the change isn't too hard.  I can run iexplorer when I want to.

Issue resolved.

Glad you got it sorted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now