NextBrick

Problem with uploading instructions.

Recommended Posts

So I've never had a problem uploading instructions before but tonight I can't seem to do so.  When creating a new MOC I get to the step where I add instructions and I select the Premium (Rebrickable Hosted) option and then select "Add File".  On the next screen I scan to the file I want to upload for instructions and hit Upload and this is where the problem occurs.  It just sits and spins for about 2 minutes and then comes back with an Error 504 in the upper right hand corner.  I've tried uploading multiple files, multiple file types.  Tried three different computers from three different internet connection.  Tried creating a new MOC.  None of it will fix it.  Even tried using from the uploading "from URL" option and had the same result.  Any suggestions?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can see there were issues earlier, not sure what happened!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad to say that it's happening again today.  Trying to upload a single .pdf file that is 68MB and keep getting error 524.  I'll wait another hour and try again like last time but thought you should know.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. It looks like the server is starting to buckle under the load during that time. If you can try again at a different non-peak time it should work better, until I've thrown more hardware at the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites