Laiby77

My lost parts sorting not working

Recommended Posts

Hi,

Sorting list of my lost parts is not working correctly. If I select Color, it sorts by Part. If I select Part, it sorts by color. Category sorts by part name. Hue and price seems to work correctly. This problem exits with Chrome and Internet Explorer. Now its difficult to compare lost parts list and loose parts list. Has anyone solution for this?

 

Kind regards Miko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Laiby77, welcome to the forum.

I can NOT reproduce this problem; however, if I click on Color several times, the sort order toggles between ascending and descending, and depending on the specific parts, that might give the impression of switching between color and part number. Could that be your problem? If not, feel free to say so, and we will investigate further.

Take care,
Simon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

If I click on Color several times, the sort order toggles between ascending and descending, as you said, but first item in list is Air Blast Launcher in Lime or Wing Feathered in White. If I click on Part several times, then first items are all black part in alphabetically order by part name or all yellow parts in alphabetically order by part name.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

It seems that the problem still exits. Sorting by Color, Part and Category isn't still working as expected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now