Lebostein

"All my parts" do not summarize the same parts anymore

Recommended Posts

Posted (edited)

Very strange thing since today. "All my parts" do not summarize the same parts anymore:

see image, for example part 88323 or the black pins 2780... it seems there is an entry for the sets and an entry for the non-set parts...

The exported csv files contains the same double entries:

2780,0,298
2780,0,154

part.png

Edited by Lebostein

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried to duplicate this, but my 2780 shows the complete total each time.

Can you post a screen shot that shows the Grouping and Sort choices you are using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create a new part list, import some parts from a csv and you will see the bug. It seems that is a problem of imported parts...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Lebostein said:

Create a new part list, import some parts from a csv and you will see the bug. It seems that is a problem of imported parts...

Working on it.  Thanks for the additional info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't reproduce this problem. Can you please provide me the exact URL where this occurs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now