Vokhev

All my parts filters not visible on phone

Recommended Posts

This might be by design but it looks like a bug.

In the "All my parts" page there is a filter section with a Grouping list, a search field and Category and Color filters. When I display the site on my Android phone, this whole section is absent. That seems like a CSS issue because while the page loads, I see the "loading filters" but when it's done, they don't display.

By the way, I just noticed that search field. Searching in All my parts is something I've been hoping for for a long time and I seem to have missed the announcement. Thank you so much for adding this feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Vokhev said:

This might be by design but it looks like a bug.

In the "All my parts" page there is a filter section with a Grouping list, a search field and Category and Color filters. When I display the site on my Android phone, this whole section is absent. That seems like a CSS issue because while the page loads, I see the "loading filters" but when it's done, they don't display.

They were hidden on purpose, but I've put them back now and added a Toggle for that whole sidebar when on mobile to make it easier to get to the actual parts/sets.

17 hours ago, Vokhev said:

By the way, I just noticed that search field. Searching in All my parts is something I've been hoping for for a long time and I seem to have missed the announcement. Thank you so much for adding this feature.

No announcement... just something I snuck in there a few days ago :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Nathan said:

They were hidden on purpose, but I've put them back now and added a Toggle for that whole sidebar when on mobile to make it easier to get to the actual parts/sets.

It's indeed there now and it works. The toggle doesn't seem to work though. The whole section is just displayed. Unless it's a cache issue with my phone.

5 hours ago, Nathan said:

No announcement... just something I snuck in there a few days ago :)

You should announce things like that, even if it's just a post here. For one, it makes people realize they now have a new tool and for two, it allows us to thank you for your work which is very much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Vokhev said:

It's indeed there now and it works. The toggle doesn't seem to work though. The whole section is just displayed. Unless it's a cache issue with my phone.

Works for me, what browser are you using? Got a screenshot?

14 hours ago, Vokhev said:

You should announce things like that, even if it's just a post here. For one, it makes people realize they now have a new tool and for two, it allows us to thank you for your work which is very much appreciated.

I use the blog for large changes, but in general I prefer to code things than talk about them :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, it's higher - just under the All My Parts header:

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I misunderstood when you wrote:

On 4/26/2019 at 4:18 AM, Nathan said:

...and added a Toggle for that whole sidebar when on mobile to make it easier to get to the actual parts/sets.

I thought the "Grouping" sidebar was meant to be hidden by default like "Set lists" and "Part lists".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now